Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

A modern állatorvoslás másik elengedhetetlen kelléke az ultrahang készülék. Az ultrahangos vizsgálat során lágyszöveti struktúrákról vagy csontos felszínekről alkotunk képet, mint pl. a lábvégeken található inak, szalagok, vagy hasi, mellkasi szervek, ivarszervek. Igen fontos diagnosztikai eszköz sportlovaknál, például az inak és szalagok sérülésének a diagnosztizálásában, a gyógyulási folyamat nyomon követésében.

Praxisunkban a lógyógyászat kiemelt kelléke, használjuk többek között vemhesség, termékenyítés vizsgálatához, ínsérülések, szalagsérülések megállapításához, kólika és belgyógyászati vizsgálathoz. Ez a vizsgálat egy teljesen non-invaziv eljárás, melynek nincsenek mellékhatásai.

Az ultrahangnak is vannak korlátai, mert bizonyos közegekben, pl. csont, gáz,  nem tud áthatolni, így például a tüdő, vagy a csontszövet vizsgálatára alkalmatlan, viszont ezekre is van lehetőség klinikánkon, csak más eszközökkel, pl. röntgen, MRI.


 

További szolgáltatásaink


Sebészet

Általános anesztéziába biztonságos körülmények között.

Fogászat

A lovak életében tehát a két legfontosabb dolog: az egészséges lábak és paták, valamint az egészséges fogak a táplálkozáshoz.

!new! MRI

MRI

Shockwave terápia

Shockwave terápia

Sántaság vizsgálat és kezelés

Már praxisunkban is elérhetőek a modern terápiás lehetőségek a teljes felépüléshez.

Érdeklődne?

Ha kérdése van, vagy csak érdeklődni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba. Rövid időn belül válaszolunk.