Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

A Shock-wave kezelések elősegítik a ló hátának és alsó végtagjainak gyógyulását, különösen az inak és szalagok sérülései esetében. A lökéshullámterápia egy feltörekvő új technológia a lovak mozgásszervi problémáinak, lágyrész- és csontsérüléseinek kezelésére. Ez az energia hullám formájában terjed, és hatol be a szervezetbe, hogy kifejtse terápiás hatását. A hullámok felgyorsítják az anyagcserét a kezelés területén, javítják a vérellátást, fellazítják az izmokat és visszaadják az inak és ízületek rugalmasságát. A kezelés non–invaziv, és a gyógyulás serkentésére, elősegítésére szolgál. Valójában meggyógyítja a szöveteket, nem csak elnyomja a fájdalmat és a gyulladást.

Az elmúlt néhány évben a betegségek diagnosztizálására való képességünk nagymértékben javult (például digitális röntgen, ultrahang, MRI), de továbbra is korlátozottak voltak a kezelési lehetőségeink némely betegség esetében. A Shockwave nagyszerű kezelési lehetőséget biztosít számunkra, amely minimálisan invazív és bizonyítottan eredményes.


A fotók forrása: https://www.greatbayequine.com/new-page és https://thehorse.com/1110455/shock-wave-therapy-and-kissing-spines/

További szolgáltatásaink


Sebészet

Általános anesztéziába biztonságos körülmények között.

Fogászat

A lovak életében tehát a két legfontosabb dolog: az egészséges lábak és paták, valamint az egészséges fogak a táplálkozáshoz.

!new! MRI

MRI

Sántaság vizsgálat és kezelés

Már praxisunkban is elérhetőek a modern terápiás lehetőségek a teljes felépüléshez.

Érdeklődne?

Ha kérdése van, vagy csak érdeklődni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba. Rövid időn belül válaszolunk.