Telefon: +40745859720    Email: office@allatorvos.ro

Műszeres diagnosztika

Endoszkóp


A merev (artro- illetve laparoszkóp) mellet praxisunkban lehetőség van a flexibilis endoszkóppal végzett vizsgálatokra is. Ezzel az eszközzel lehetőségünk van felső légúti elváltozások (arcüreggyulladás, hörgősség stb.) diagnosztikájára illetve egy részük kezelésére is.


Ultrahang


A modern állatorvoslás egyik elengedhetetlen kelléke az ultrahang készülék. Számos területen igen fontos diagnosztikai eszköz, így például az ortopédiában az inak és szalagok sérülésének a diagnosztizálásában, a gyógyulási folyamat nyomon követésének egy igen fontos eszköze. Praxisunk modern készülékei segítségével gyors és pontos diagnózishoz juthatunk nagyon sok hasüregi és mellüreg szervi elváltozást illetően. Ugyanakkor a vemhesség diagnosztizálásában és az iker vemhesség megállapításában egy elengedhetetlen eszköz.


Röntgen


A röntgen egy mai állatorvosi praxis elengedhetetlen kelléke, a leggyakrabban használt kiegészítő vizsgálat. 2015-ben kivitelezett uniós pályázatnak köszönhetően a meglévő analóg rendszerünket sikerült egy digitális előhívó rendszerrel tovább fejleszteni. Ennek köszönhetően gyorsabb, pontosabb diagnózist tudunk felállítani.


További szolgáltatásaink


Sántaság vizsgálat és kezelés

Már praxisunkban is elérhetőek a modern terápiás lehetőségek a teljes felépüléshez.

Sebészet

Általános anesztéziába biztonságos körülmények között.

Fogászat

A lovak életében tehát a két legfontosabb dolog: az egészséges lábak és paták, valamint az egészséges fogak a táplálkozáshoz.

Érdeklődne?

Ha kérdése van, vagy csak érdeklődni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba. Rövid időn belül válaszolunk.