Telefon: +40731888609    Email: office@zetavetclinic.ro

Dr. Jakab Szilárd

vezető állatorvos

Mindig is valami megmagyarázhatatlan vonzalmat éreztem a lovak iránt, és gyerekkoromban már eldöntöttem, állatorvos akarok lenni, így adta magát, hogy a ló-gyógyászat áll most hozzám a legközelebb. Tanulmányaimat a Kolozsvári Állatorvosi Egyetemen végeztem, 2009-ben sikerült megszereznem az állatorvosi diplomát.

Az egyetem alatt a nyári gyakorlatokat is vegyes vagy ló-gyógyászattal foglalkozó praxisokban töltöttem, többnyire külföldön.

Egyetem után saját vegyes praxist indítottam szülőfalumban, Zetelakán. Legfőbb érdeklődési területem a sebészet, az akkori lehetőségek főként álló helyzetű műtétek elvégzésére voltak alkalmasak, így jött a ló-fogászat és az arcüregi műtétek, ezen a területen igyekeztem elmélyíteni tudásomat, ezért 2011-ben 2 hónapot töltöttem az Egyesült Államokban Marty Langhofer praxisában. Amikor hazajöttem, már az alap ló-fogászati ellátás mellet kezdtem komplexebb beavatkozásokat is végezni, kizárólag álló lovakon, itthon és Magyarországon, több lovas praxissal együttműködve. Egy régen dédelgetett álmom kezdett megvalósulni ugyanebben az évben, amikor sikerült megvásárolni Zetelaka határában egy területet, ahova ló-klinikát szerettem volna építeni. 4 évre rá sikerült nekifogni az építkezésnek, ez alatt szakirányú képzéseken vettem részt, illetve igyekeztem megteremteni a műszerezettséget, hogy a 21. század elvárásainak megfelelő felszereltségű ló-gyógyászati központot hozzunk létre. Hosszú út áll még előttünk, de 2015-ben már sikeres műtéteket végeztünk általános anesztéziában.

Dr. Boldizsár Kincső

állatorvos

Noha városi gyerek lévén nemigen tarthattam állatot, imádtam őket, és mára már kisebb állatkert vesz körül az otthonomban.

Állatorvosi pályafutásomat a zetelaki állatorvosi körzetben kezdtem, terepre járó állatorvosként, haszonállatok gyógyításával.
A családalapítás és 3 gyermekem születése után már a Zetavet klinikára jöttem vissza dolgozni. Legnagyobb hasznomat a lovak altatásában látták a csapatban, így ezzel kezdtem el foglalkozni. Azóta főként ezen a téren képzem magam, de a klinikán megforduló kisállat pácienseket is javarészt én látom el.

Szegedi Katalin

állatorvosi asszisztens

Szegedi Katalin vagyok, 28 éves, jelenleg  Zetelakán élek a családommal.

2016 óta vagyok a Zetavet klinika csapatànak tagja. Aszisztenskènt dolgozom, munkàm főbb része az orvosi műszerek rendben tartása, műtétek előkészítése, a műtétek körüli feladatok elvégzése, a klinika tisztán tartása. Kíváncsi és nyitott személyiség vagyok, szívesen tanulok, fejlődöm. Szeretem a munkámban a sokszínűséget, a vàltozatossàgot, a mozgalmas hétköznapok kihívásait. A klinikàn eltöltött èvek alatt sok kihívásban volt rèszem, így sokrétű, értékes tudást gyűjtöttem össze eddigi munkàm soràn.

Szabó Szabolcs

állatorvosi asszisztens

2019-ben végeztem tanulmányaimmal, állategészségügyi technikusi diplomával rendelkezem. Azért választottam ezt a szakmát, mert nagyon szeretem az állatokat, főként a lovakat, már kiskoromban is a lovakhoz húzott a szívem. Az iskola elvégzése után kezdtem el dolgozni a klinikán állatorvosi asszisztensként, de nem volt idegen számomra a hely, hiszen itt végeztem a gyakorlataimat.

Fő feladataim közé tartozik az állatok előkészítése (vizsgálatra, kezelésre vagy műtétre), az előírt kezelések elvégzése, a gyógyszerek beadása, segédkezés a sebészeti beavatkozásoknál és nem utolsó sorban a lovak gondozását is én végzem.
Gyakran járok terepre is, ahol segítem az állatorvosok munkáját.

Érdeklődne?

Ha kérdése van, vagy csak érdeklődni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba. Rövid időn belül válaszolunk.